Samsonite koffers

 

De Samsonite X’Bladeserie heeft inmiddels al een lange en legendarische geschiedenis binnen het wereldmerk. De koffers en tassen zijn perfect voor zakelijk gebruik. De Samsonite X’Blade 3.0 serie straalt zakelijk en neutraliteit uit door middel van de grijs/zwarte kleur en is uitgebreid met grotere modellen met meer opbergruimte dan eerst. Toch zijn deze koffers met groter volume lichter dan voorheen.

Net als de vorige X’blade series stralen ook de nieuwe modellen stevigheid en bescherming uit. Door de sterke nylon materialen is iedere koffer een veilig vervoermiddel voor al uw spullen. In de koffers kan makkelijk extra ruimte gecrëerd worden doordat ze makkelijk uit te breiden zijn. De X’blade 3.0 serie beschikt over mooie details zoals de X-vormige accenten aan de voorzijde en het efficiënte organisatiesysteem. Tevens is de X’Blad 3.0 de eerste serie met een Smart Fix-TM Buckle systeem dat dient voor het kreukvrij inpakken van al uw spullen.

Samsonite X-Blade 3.0 koffers

Alle koffers beschikken over een TSA kabelslot voor zorgeloos reizen en voor een reis naar bijvoorbeeld de VS. Ook hebben alle koffers een boven,- zij- en bodemhandvat. Op deze manier is de koffer op iedere manier makkelijk op te pakken. Ook is er een linnentas en kledinghoes in de koffer aangebracht om kreuken in uw kleding tegen te gaan. Deze zijn vrij uitneembaar.

Op alle Samsonite koffers krijgt u altijd vijf jaar garantie en een uittrekbaar adreslabel cadeau.