Samsonite koffers

 

Met één van de Samsonite Uplite koffers heeft een betrouwbare, stijlvolle en comfortabele koffer om handen. Wanneer u op zakenreis of stedentrip gaat, is een compacte koffer uiterst handig. De handbagage koffers zijn aanpast op de standaard eisen is daarom niet overbodig om in uw kast te hebben staan.

Samsonite koffers

De Uplite serie is erg licht in gewicht waardoor er meer gewicht overblijft voor uw bagage. Een Uplite koffer weegt slechts 1.6 kilo en is gemaakt van nylon en polyesther. De koffers beschikken over bijpassende en verfijnde details wat zorgt voor een elegante uitstraling. De Samsonite Uplite koffers is niet alleen licht maar heeft ook een zeer goed organisatiesysteem en comfortabele handvatten. Tijdens het inpakken van uw bagage kunt u de verlaagde elastische inpakriemen in het onderste deel van de koffer gebruiken. De inpakruimen zorgen er voor dat uw kleding en dergelijken op hun plek blijft tijdens het reizen. Aan de voorzijde van de koffer is een opbergvak met rits voor alle spullen die u binnen handbereik wilt hebben.

Samsonite Uplite koffers

De Samsonite Uplite koffers zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren namelijk; aqua groen, donker blauw, rood, grijs en zwart. De handbagagekoffers beschikken over een spinner systeem met vier soepele wielen met optimaal comfort. Alle koffers beschikken over een hangslot met TSA functie om al uw spullen veilig op te bergen. Op deze manier hoeft u zich tijdens het reizen nergens zorgen om te maken en kunt u met een ontspannen gevoel beginnen aan uw vakantie.