Rimowa koffersRimowa opent vandaag voor het eerst ook een winkel in Amsterdam. De kofferfabrikant opent haar winkel in de P.C Hooftstraat op nummer 47. Het Duitse familiebedrijf zal vandaag haar deuren openen voor het grote publiek. Rimowa is al meer dan 115 jaar een bekende producent van koffers met klassiek Duits design. Het bedrijf maakt koffers en andere reisproducten voor met name het wat hogere segment.

Rimowa timmert niet alleen in Nederland aan de weg

Het Duitse familiebedrijf timmert de laatste jaren flink aan de weg. Onder het gezag van directeur Dieter Morszeck wist het bedrijf het afgelopen jaar de groeicijfers in veel landen te verdubbelen. Ook opende het bedrijf eerder dit jaar al haar tweede winkel op Hawaii en werd afgelopen maand de eerste winkel in Abu Dhabi geopend. Rimowa is naast het uitbreiden van haar verzorgingsgebied ook constant bezig met innoveren.

Digitaal kofferlabel

In oktober baarde het merk opzien door in samenwerking met Lufthansa een digitaal kofferlabel op de markt te brengen. Zowel de samenwerking tussen een luchtvaartmaatschappij en kofferproducent en het digitale label zelf waren niet eerder in de markt vertoond. Rimowa dealer Van Beek Lederwaren was gisteren op bezoek en schoot de eerste kiekjes van de nieuwe winkel.rimowa

rimowa

 rimowa suitcases