Samsonite koffers

 

Samsonite Ergo Biz tassenreeks

In het onbetwistbare rijtje van toptassen past ook de degelijke tassenreeks Samsonite Ergo-Biz. Het zijn moderne laptoptassen die aan de hoge standaarden voldoen van de zakelijke gebruiker. Een kleine opsomming van de eigenschappen: de Samsonite Ergo-Biz tassen zijn voorzien van een ruim – geheel gewatteerd - vak voor een laptop, ook zit er een apart vak voor een tablet in de tas en is er een uitneembaar vakje aanwezig voor spullen die je snel nodig hebt. Voor de gebruiker die met veel spullen op pad gaat, is er een variant met wieltjes en aluminium hengsel. Daarnaast bestaat de Samsonite Ergo-Biz reeks vooral uit schoudertassen met een comfortabele draagband.

 

Ergo meets EVA

De Ergo-Biz tassen zijn gemaakt van waterafstotend nylon. Daarnaast zijn de zijvakken van het zogenaamde EVA gemaakt. Een flexibel en zacht materiaal dat goed bewerkt kan worden tot een stevig product en dat heeft Samsonite dan ook gedaan. De inhoud van de Samsonite Ergo-Biz tas is altijd makkelijk bereikbaar, doordat de vakken ver open te ritsen zijn. Dit is mogelijk zonder dat de hele inhoud zomaar op straat ligt. Conclusie: de Ergo-Biz is een goede keuze voor elke veeleisende gebruiker die op zoek is naar een zakelijke tas met een simpel, maar strak uiterlijk. Verwacht alle hoogstaande eigenschappen van Samsonite tegen een zeer schappelijke prijs.

 

Voordelen van Samsonite Ergo-Biz:

  • + Waterafstotend
  • + Tabletvak
  • + Prijs

 

Nadelen van Samsonite Ergo-Biz:

  • - Uiterlijk wat braaf

 

Samsonite status

De status van Samsonite is onbetwistbaar, dus daar hoeven weinig woorden aan gewijd te worden. Al jaren begeeft het merk zich in de eredivisie van de koffer- en tassenwereld. Zowel op zakelijk als vrijetijdsgebied weet Samsonite telkens weer te innoveren met nieuwe materialen en vondsten. Ze maken producten van topkwaliteit en ze blijven altijd maar bezig met de koffer van de toekomst, zonder hierbij het heden en verleden uit het oog te verliezen.