Samsonite koffers

 

Samsonite Spectrolite koffer- en tassenreeks

De Samsonite Spectrolite, nog zo’n zakelijke serie van deze kofferkoning. Uitgevoerd in strak zwart design en voorzien van een hoop moderne toepassingen. Een koffer- en tassenreeks die vooral geschikt is voor kantoorgebruik en korte zakenreizen. De vele vakjes in de Samsonite Spectrolite zijn berekend op het vervoeren van bijvoorbeeld een tablet, of een laptop, iets wat in deze tijd eigenlijk onmisbaar is.

 

Stijlvol

De Spectrolite serie richt zich dan ook echt op de moderne, zakelijke gebruiker. Qua design is er gekozen voor zoveel mogelijk ronde hoeken en gladde materialen, uitgevoerd in stijlvol zwart. De afwerking is zoals je het van een topmerk als Samsonite mag verwachten: van zeer hoge kwaliteit. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de ritsluiting: deze ligt iets verzonken, waardoor hij mooi weggewerkt is. In het gebruik is zowel de koffer- als tassenvariant van de Spectrolite bovenal handig. Alles zit op de plek waar je het verwacht en soms word je ineens verrast door een onverwacht vakje. Over alles is nagedacht en eigenlijk ontbreekt het aan niets voor het dagelijks gebruik in woon/werk verkeer.

 

Handighedenvan de Samsonite Spectrolite

Nog even een paar van de handigheidjes op een rij: het laptopcompartiment is variabel en kan dus zowel een grote als een kleine laptop bevatten, de schouderriem is van anti-slipmateriaal gemaakt, de rugzakken zijn verstevigd aan de onderkant, zodat ze blijven staan. Dit zijn slechts een aantal punten. Wat verder opvalt aan de Spectrolite koffers en tassen bij de eerste indruk is dat deze serie qua looks modern, maar ingetogen overkomt en in het gebruik de verwachtingen overtreft. Er zitten dermate veel handigheden in zowel de koffers als de tassen, dat je niet snel misgrijpt of lang moet zoeken. Als laatste valt daar aan toe te voegen dat je veel meer mee kunt nemen dan je zou zeggen als je de tassen en koffers ziet. Het design zorgt voor een compact uiterlijk met een forse binnenmaat.

 

Voordelen van Samsonite Spectrolite:

  • + Zeer stijlvol
  • + Doordacht
  • + Handig
  • + Afwerking

 

Nadelen van Samsonite Spectrolite:

  • - Bijna te veel vakjes