Samsonite Pro-DLX

 

De Samsonite Pro-DLX 4 kofferreeks

De Samsonite Pro-DLX 4 is een nieuwe generatie van een klassieke lijn van Samsonite. Deze serie is vooral gericht op de zakelijke gebruiker en daarom uitgerust met een aantal handigheden, maar daar later meer over. Allereerst moet gezegd worden over deze lijn dat hij bestaat uit een aantal klassieke koffers en tassen. Het materiaal van deze Samsonite Pro-DLX 4 is nylon, maar dan wel van het meest hoogwaardige en stevige soort, afgewerkt met een luxe nappaleder. Geen zorgen dus over de bagageband op het vliegveld, want die doorstaan deze koffers en tassen wel. Qua kleur zijn ze allemaal uitgevoerd in klassiek, stijlvol zwart.

 

Kledinghoes

Er zijn meerdere modellen in de Pro-DLX 4 serie. Zo is er een klassieke trolley, maar ook een uitgebreide laptoptas. Verder is er een rugtas en een kledinghoes, allen gericht op zakelijk reizen. Een vinding in de Pro-DLX 4 koffers die hier bij aansluit is een extra universele kledinghoes en een kleerhanger. Deze zitten geïntegreerd in de trolleys en zorgen er voor dat bijvoorbeeld pakken een reis ongekreukt overleven. Daarnaast blinken zowel de tassen als de koffers uit in de mogelijkheid om spullen te ordenen. Laptops, agenda’s en papieren zijn overzichtelijk op te bergen en dus makkelijk terug te vinden. Iets wat geen overbodige luxe is wanneer reizen samenvalt met werken.

 

Toplijn

De koffers en tassen van het type Samsonite Pro-DLX 4 zijn ook makkelijk met elkaar te combineren. Zo past een laptoptas perfect op de stang van de koffers, waardoor er altijd een hand vrij blijft bij het rollen. Al met al een uitstekende koffer- en tassenserie met veel slimme noviteiten voor zakelijk gebruik. Het is echt een van de toplijnen van Samsonite, zowel qua uitstaling, materiaalkeuze als praktisch vernuft.

 

Voordelen van Samsonite Pro-DLX 4:

  • + Veel handige vakken
  • + Hoogwaardig materiaal
  • + Stijlvol
  • + Afwerking

 

Nadelen van Samsonite Pro-DLX 4:

  • - Uiterlijk niet al te spannend