Samsonite Guardit

 

Samsonite GuardIT tassenreeks

De Samsonite GuardIT reeks staat voor tassen die gemaakt zijn om kantoor- en studiespullen te vervoeren. Ruim, stevig, licht en uitgevoerd met goede schuimkussens in de voering om bescherming te bieden aan een laptop. Daarnaast bewijzen de tassen uit de GuardIT serie dat Samsonite kwaliteit ook voor een schappelijke prijs te koop is. De afwerking en uitstraling doen echter niet vermoeden dat het hier om een betaalbare draag- of rugtas gaat. Het materiaal en ontwerp stralen vooral luxe uit.

 

Flexibele vriend

In het gebruik is een Samsonite GuardIT rugtas erg flexibel. Er zitten veel grote en kleinere vakken in, waardoor het zowel mogelijk is om veel dingen mee te nemen, maar ook slechts een paar spullen. In beide gevallen voelt de tas nooit onhandig of groot aan. Door de goed gewatteerde hengsels blijft het draagcomfort hoog, ook bij meer gewicht. En, zoals je mag verwachten bij een moderne tas, beschikt de GuardIT over een speciaal vak voor een tablet.

 

Afwerking

De afwerking van deze tassen is ronduit goed: de materiaalkeuze is gevallen op een stevige polyestermix en het bovenhandvat is van het robuuste neopreen gemaakt. Dit zorgt er voor dat studie- of werkspullen comfortabel te vervoeren zijn, maar bovenal zonder beschadigingen. Je weet gewoon zeker dat alles wat je mee wil nemen veilig en wel overkomt. Geen overbodige luxe in een druk leven waarbij er gereisd moet worden tussen huis en werk, of huis en studie.

 

Conclusie

De conclusie, na een week gebruik te hebben gemaakt van deze GuardIT, is dat er eigenlijk weinig op deze Samsonite valt aan te merken op deze tassenreeks. Het is allemaal degelijk, ziet er goed uit en kost absoluut geen cent te veel. Je kunt je dus eigenlijk geen buil vallen aan deze Samsonite.

 

Voordelen van Samsonite GuardIT:

  • + Flexibel
  • + Stevig
  • + Prijs
  • + Afwerking

 

Nadelen van Samsonite GuardIT:

  • - Minder spannend uiterlijk