Samsonite koffersDe zomervakantie is pas net voorbij en de herfstvakantie staat inmiddels alweer voor de deur. De herfstvakantie is bij uitstek de vakantie, waarin Nederlanders de zon opzoeken in landen als Turkije, Egypte en Tunesië. Deze vliegvakanties zijn de laatste jaren razend populair geworden onder vakantiegangers. Steeds vaker zitten vakantiegangers echter met vraagstukken over wat ze allemaal mee moeten nemen op vakantie en hoe dit allemaal mee moet.

Het Amerikaanse merk Samsonite

Van Beek Lederwaren kan u niet helpen bij het uitkiezen van wat u mee moet nemen op vakantie. Wel kunnen zij u adviseren over hoe u uw bagage mee moet nemen op vakantie. Neem nou het Amerikaanse merk Samsonite. Dit Amerikaanse merk is de specialist op bagage gebied. Samsonite heeft meer dan 100 jaar ervaring in het vervaardigen van bagageproducten. Met een koffer van Samsonite weet u zeker dat uw bagage veilig verpakt zit in een stevige koffer, Ook zorgt Samsonite ervoor dat haar reisproducten niet te zwaar zijn, zodat u meer bagage kan meenemen in uw koffer.

Stijlvol op reis met Samsonite

Producten van Samsonite zijn erg stijlvol. Het bedrijf is constant bezig met innoveren om te zorgen dat haar reisproducten van topkwaliteit zijn. Samsonite behoord tot een van de grootste spelers in de markt van bagage en reisproducten. Koopt u een koffer of Samsonite tas dan heeft u niet alleen een product om stijlvol op vakantie te gaan, u krijgt ook nog eens drie jaar garantie. Met een koffer van Samsonite kunt u gerust en met een veilig gevoel het vliegtuig in stappen.

Samsonite is meer dan alleen koffers

Overigens verkoopt en produceert Samsonite veel meer dan alleen koffers. Het bedrijf heeft ook een ruim assortiment van bijvoorbeeld reistassen, rugzakken en businesstassen. Ook Van Beek Lederwaren heeft in haar webshop een riant assortiment Samsonite producten. Wilt u de koffers en reistassen van Samsonite liever in het echt bekijken? Dan kunt u er ook voor kiezen om eens een kijkje te nemen in een van de Van Beek Lederwaren winkels in Zwolle. In de reishoek van Van Beek Lederwaren vindt u een uitgebreid assortiment Samsonite koffers en reistassen.