Fred de la Bretoniere tassenHet is 1944 als Amsterdams ontwerper Fred de La Bretonière het licht ziet in Amsterdam. Hij volgt zijn opleiding aan de kleinkunst academie in Den Haag. Al snel blijkt dat er een creatieveling schuilt in Fred. Na zijn opleiding volgen enkele exposities maar dit is niet waar Fred zijn voldoening uit weet te halen. Fred is gepassioneerd door vrouwelijke schoonheid en wil hier graag iets aan toevoegen. Met dit idee begint hij al snel schoenen en damestassen te ontwerpen die razendsnel opgepikt worden door de grote warenhuizen in Amsterdam.

Kracht van de Fred de collectie

Maar wat is nou precies de kracht van de collectie van Fred. De kracht van de Fred de La Bretonière collectie zit hem vooral in het gebruik van een grote verscheidenheid aan natuurlijke grondstoffen. Deze natuurlijke grondstoffen zijn toegepast op de tijdloze ontwerpen van Fred de La Bretonière . De collectie is bekend om haar stoerheid voor vrouwen en haar elegantie, waarbij extra veel aandacht is gegeven aan de draagbaarheid van de tassen en een verzorgde en kwalitatieve afwerking. Het aanbrengen van deze details wordt vaak nog steeds gedaan door middel van handwerk door echte vakmensen. Verder maakt Fred de La Bretonière gebruik van sierlijke prints op de tassen. Het zijn de sierlijke prints, de details en het gebruik van natuurlijke materialen die Fred de La Bretonière haar kracht geven.

De tassen van Fred de la Bretonière

De collectie van Fred de la Bretonière bestaat uit drie merken. Fred de la Bretoniere, Shabbies Amsterdam en Fretons vormen een complete collectie. Van Beek Lederwaren heeft meer dan honderd handtassen van Fred de la Bretonière in haar collectie. Ook hebben zij diverse andere artikelen van Fred de la Bretonière, zoals etuis en portemonnees. Van beek lederwaren heeft handtassen uit meerdere beroemde series van Fred de la Bretonière. Zo hebben ze o.a. de TRIBECARACAS en Zanzibar serie in het assortiment.

Van Beek Lederwaren is officieel dealer

Van Beek Lederwaren is al meerdere jaren officieel dealer van Fred de La Bretonière . Dit houdt in dat u ook voor de garanties en service die Fred de La Bretonière biedt langs kunt komen bij Van Beek Lederwaren. Ook kunt u in de webshop van Van Beek Lederwaren het ruime assortiment tassen van Fred de La Bretonière vinden. Kies voor de aanschaf van een Fred de La Bretonière tas voor Van Beek Lederwaren en ervaar zelf de service en veiligheid. Wilt u de tassen liever in het echt komen bekijken? Kom dan naar een van de Van Beek Lederwaren winkels.