Amsterdam CowboysCowboysbag was de laatste jaren natuurlijk al razend populair onder meisjes, dames en vrouwen. Cowboysbag is opgericht door Cowboysbelt in 1980 in Amsterdam. Het begon met leren riemen en is later uitgebreid met tassen en andere accessoires. De meeste vrouwen zullen het bekende model genaamd ‘The Bag’ wel kennen, met twee handige voorvakjes en gemaakt van goed kwaliteitsleer. Natuurlijk zijn er nog veel andere soorten modellen te verkrijgen in verschillende kleuren. Ook is er een collectie ontworpen voor de man. Een mooie stoere laptoptas om mee te nemen naar het werk, of een weekendtas als je er even op uit gaat met vrienden. Alle tassen van Cowboysbag zijn van echt leer, stoer, en een mooie eye-catcher!

Het nieuwe merk Amsterdam Cowboys

Nu komt het merk met een nieuw label, namelijk Amsterdam Cowboys. Het merk zal naast Cowbaysbag komen te staan en zijn eigen producten krijgen. Het assortiment zal uitgebreid worden met bijvoorbeeld schoenen, riemen en woonaccessoires. Het nieuwe merk is een lifestyle merk en zal naast Cowboysbag blijven staan. Cowboysbag als merk zal ook blijven bestaan. Bij de aanschaf van een product zoals een tas of riem zal er een boekje bijgesloten zitten. In dit boekje, van maar liefst 16 bladzijdes, staat het ontstaan van het merk, garantie en duurzaamheidsmaatregelen.

De nieuwe collecties

De collectie zal uitgebracht worden in december, ook zal in deze maand de webshop online gaan. De eerste collectie heeft twee thema’s die verkocht zullen worden. De thema’s heten 'Blown Away' en 'Wrapped around'. De nieuwe collecties vormen het uiterlijk aan hoe het merk gezien wil worden. De producten worden namelijk gemaakt van natuurlijk materiaal, met een sterk eigen persoonlijkheid. De tassen zijn hartstikke hip! Met de nieuwste accessoires van dit label, zal jouw outfit compleet zijn. Amsterdam Cowboys is een compleet nieuw design met een nieuw logo.

Houdt de webshop in de gaten

Houd onze webshop in de gaten, en shop gauw de nieuwste collectie van Amsterdam Cowboys! Als de nieuwe collectie Amsterdam Cowboys uitkomt kunt u deze Hier vinden. Ook kunt u hier terecht voor de laatste nieuwtjes rondom Amsterdam Cowboys.