Cowboysbag tassen

Amsterdam Cowboys is nog een nieuw merk, gelanceerd midden januari dit jaar, maar het loopt nu al super! Amsterdam Cowboys richt zich niet alleen op tassen of portemonnees zoals Cowboysbag, maar gaat meer de lifestyle kant op. Je kunt hierbij denken aan producten zoals riemen, schoenen en woonaccessoires.

De collectie van Amsterdam Cowboys is een prachtige collectie voor de man en vrouw die niet bang is om hun individualiteit te laten zien. Het staat bekend om durf en flair. Deze strategie past goed bij wat het bedrijf wil laten zien met zijn producten. Bij het nieuwe lifestyle merk Amsterdam Cowboys staat het materiaalsoort erg centraal, wat hier dus ‘obvious’ leer is.

Bij de schoenencollectie wordt elk model volledig vervaardigd met de hoogste kwaliteit koeienleer. Dat materiaal wordt ook gebruikt voor de tassen van Amsterdam Cowboys. De tassen en schoenen worden bewerkt met natuurlijke oliën en wax. Door de mooie cowboy stijl van het merk Amsterdam Cowboys, wordt elke product een echte eye-catcher.

Makkelijk is het zeker niet voor Amsterdam Cowboys, de branche staat namelijk erg onder druk.  Toch is Amsterdam Cowboys er zeker van dat ze door kunnen dringen met hun collectie. Amsterdam Cowboys gelooft erin dat ze zichzelf continu moeten ontwikkelen en opfrissen om te reageren op de vele veranderingen in de markt. Ze lijken gelijk te krijgen. De verkoop van accessoires is gestegen van 15% naar 25% van het geheel. Dit is natuurlijk goed nieuws voor het merk. Amsterdam Cowboys heeft dan ook dé manier gevonden hoe zij hun assortiment kunnen verkopen. Net als de prachtige collectie tassen verkopen ze deze niet in een etalage maar in een echte lifestyle store. Hier worden namelijk amper tassen en schoenen verkocht waardoor ze een aanvullend aanbod zijn.

Goodyear
Amsterdam Cowboys belangrijkste waarden zijn elegant, stoer en een vleugje brutaliteit. Het designteam maakt prachtige collecties met in hun achterhoofd de gedachte: Eco is fantastisch, maar wel met een stijlvolle twist! Zo worden ook de schoenencollecties van Amsterdam Cowboys gemaakt, volgens de Goodyear constructie. Deze schoenen bevatten ook een Goodyear-Welted keurmerk.  De Goodyear methode houdt in dat de schacht tegelijk met een leren rand aan de binnenzool vast wordt gestikt. Deze methode zorgt voor een mooi aanzien. Net zoals deze collecties zijn er meerdere soorten, allemaal met vakmanschap gemaakt. Een groot gedeelte hiervan is hun tassen collectie. Benieuwd naar de nieuwste tassen van het hippe merk Amsterdam Cowboys? Neem dan hier eens een kijkje.