Xworks tassen

“Prachtige tassen met een Hollands tintje die niet kapot te krijgen zijn en waar mee geleefd kan worden” is de boodschap die het Noord-Brabantse merk Xworks wil uitstralen. Het merk kent de kracht van details wat iedere tas uniek maakt.

Oerhollands karakter

Het oerhollandse karakter wordt gekenmerkt door de typisch Hollandse molen die je in het logo en in de tassen terug ziet. Binnen het merk is alles puur en eerlijk. De materialen komen voor 95% uit Nederland en de productie vindt plaats in een eigen fabriek in het zuiden van het land.De tassen zijn stuk voor stuk met de handgemaakt waardoor ze een exclusief karakter hebben. Xworks ontwerpt alle tassen zelf waardoor u zeker geen massaproductie in handen hebt. Naast Nederland zijn België, Engeland en Duitsland landen waar Xworks goed opgepakt worden.

Krachtige uitstraling

De tassen hebben een vrij krachtige uitstraling. Dit komt onder andere doordat de naden niet zijn weggewerkt en omdat er geen voering is aangebracht. Ook zijn de tassen voorzien van studs en eyelets waardoor de tassen stoer maar toch ook vrouwelijk zijn. De meest gebruikte leersoorten zijn raider leer en oragon. Raider leer is een leersoort die soepel aanvoelt. Omdat dit leer natuurlijke onregelmatigheden vertoont is elke Xworks tas uniek.

Verschillende soorten handtassen

Wij bieden verschillende soorten handtassen van Xworks in ons assortiment. De vele verschillende ontwerpen, details en kleuren maken de tassen uniek. Wanneer