Secrid heeft zojuist een aantal nieuwe kleuren en materialen geïntroduceerd, Crisple Coral, Crisple Cobalt en Crisple Lemon.

Secrid ontwerpt en produceert alles in Nederland,omdat zij het belangrijk vin­den dat kwaliteit, arbeidsomstandigheden en de zorg voor het milieu goed geregeld zijn. Haar Cardprotector heeft al vele internationale prijzen gewonnen De Doubleprotector is hier de dubbele variant van, dit biedt de mogelijkheid tot 2x zo veel pasjes. Dat zij op grote schaal portemonnees in Nederland produceren is uniek. Dit is mogelijk omdat zij het totale productieproces zelf op maat hebben ontwikkeld,in nauwe samenwerking met haar producenten. Secrid werkt samen met gespecialiseerde fabrikanten- zoals een modern leeratelier gevestigd in een historisch pakhuis in hartje Schiedam. Een sociale werkplaats in Leiden verzorgt met veel enthousiasme de assemblage. In het productieproces worden oorspronkelijke materialen met modeme technieken verenigd. Dit zorgt voor goede werkomstandigheden en producten van hoge kwaliteit. Secrid bied daarom twee jaar fabrieksgarantie op al haar producten.

Van Beek Lederwaren is vanaf het allereerste begin officieel dealer van Secrid, u vind daarom de totale collectie bij Van Beek Lederwaren en ook kunt u daar terecht voor alle garantie gevallen en onderhoud. Het leer dat Secrid gebruikt is een natuurproduct en heeft daarom een klein beetje onderhoud nodig, Secrid adviseert een kleurloze leercrème, genaamd Crème Delicat, ook zeer geschikt voor andere lederproducten. Vraag hier ook naar in de winkels.  


Bekijk hier de volledige Secrid serie.