Claudio Ferrici tassen, nieuwe collectie 2018

Nieuwe kleurrijke voorjaarscollectie van Claudio Ferrici

Het warme weer laat nog even op zich wachten, maar tassenlabel Claudio Ferrici komt met een gloednieuwe voorjaarscollectie. Boordevol prachtige tassen in mooie kleuren. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van nieuwe tassen en wil je graag het nieuwe seizoen ingaan met een modieuze tas? Lees dan snel verder en ontdek de nieuwe collectie van Claudio Ferrici.

Over Claudio Ferrici

Claudio Ferrici is een tassenmerk die wereldwijde bekendheid heeft met haar elegante tassen, etuis en portemonnees. Laat u niet misleiden door de Italiaanse naam, want het merk is ruim 30 jaar geleden opgericht door gebroeders van Gils uit ons eigen koude kikkerlandje. De naam Claudio Ferrici verwijst naar het Italiaanse Toscane, waar het leer voor de tassen op natuurlijke wijze gelooid wordt. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een volwaardig modemerk met exportlanden in heel Europa.

Bij Claudio Ferrici draait het niet alleen om uiterlijk, maar ook om functionaliteit. Verschillende ritsvakken en compartimenten bieden genoeg plaats voor alle essentials van de modebewuste, zelfstandige vrouw. Met praktische leren schoudertassen of rugtassen, stijlvolle clutches of een mooie portemonnee is er voor elke gelegenheid een perfecte tas te vinden.

Alleen het beste Italiaanse leer

Karakteristiek aan tassen van Claudio Ferrici is het echte Italiaanse leer van de beste kwaliteit. Dit maakt iedere tas uniek, want variaties in structuur en kleur zijn onderdeel van het natuurlijke materiaal. Een gedetailleerde afwerking zorgen voor de finishing touch van iedere tas. Echt leer, zorgvuldig verwerkt: voor minder doet Claudio Ferrici het niet.

De collectie

Nadat het merk een aantal jaar onder een andere naam op de markt verscheen is de nieuwe collectie weer de eerste originele Claudio Ferrici onder leiding van Jef van Gils. Mooie nieuwe modellen en designs –waar designer Martina Braas een vinger in de pap had– maken hun opwachting, maar ook enkele oude bekenden zien we terug. De klassieke lijn Classico is uitgebreid met verfijnde rugtassen geheel in de Claudio Ferrici stijl.

Als aanvulling op de meer klassieke modellen met hoekige vormen is Capricia ontworpen, waarin rondere en speelsere vormen een rol spelen. De Beach collectie doet zijn naam eer aan. Met frisse pastelkleuren ligt de focus van deze lijn al geheel op de zomer.  

Nieuwe kleuren

Niet alleen de designs, maar ook de kleuren hebben een update gehad. Jouw favorieten tassen uit de bekende collectie Classico en Pelle Vecchia zijn verkrijgbaar in nog meer intense en warme kleuren. Brick, een baksteenkleurig oranje, sunflower, een vrolijke oranjegele kleur of warm grey, een warme grijstint: de nieuwe collectie is alles behalve saai te noemen.  

Van het koude weer zijn we voorlopig nog niet af. Een goede reden om jezelf alvast te verwennen met een nieuwe tas. De nieuwe collectie van Claudio Ferrici is namelijk al verkrijgbaar bij Van Beek Lederwaren. Kom langs in één van onze winkels of shop de collectie online op vanbeeklederwaren.nl