Myomy My Paper Bag tassen bestellen

Ecologisch gelooide leren tassen die lijken op een papieren tas. Opvallend, uniek, hip en verantwoord. Van Beek Lederwaren bekeek deze Dutch Design tassen eens van bodem tot hengsels.

Verantwoorde Fair-Trade tassen

Geheel in de trend van ecologisch verantwoord en tegelijkertijd hip design. My Paper Bag is een relatief jong tassenmerk dat in eerste opvalt door de herkenbare verschijning. Van een afstand lijken deze tassen – zoals de naam al doet vermoeden – op een papieren tas. Dichterbij bekeken wordt duidelijk dat het veel meer is dan dat. De tassen verrassen met een kwaliteitsleer. Wie verder kijkt weet dat het merk staat voor duurzaamheid. Voorzien van een Fair-Trade label en handgemaakt door vakmensen in Calcutta, India. Uiteraard onder verantwoorde werkomstandigheden en met een goed loon dankzij het Fair-Trade label.

My Paper Bags leerprocedé

De gebruikte huiden zijn afkomstig van buffels die hun leven hebben doorgebracht bij kleinschalige boeren in India. Het leer wordt door middel van een uniek leerlooi procedé gemaakt. Door het gebruik krijgt de My Paper Bag tas een unieke, doorleefde kleur.

Als shopper of als werktas

Het voelt goed met deze tas in je hand wanneer je boodschappen doet of naar je werk gebruikt. Want de My Paper Bag tassen zijn als shopper of als werktas een origineel en hip modeverschijnsel.

My Paper Bag is Dutch Design

De doordachte tassen zijn een echte staaltje Dutch Design, ontsproten uit de geest van ontwerper Ramon Middelkoop. 

leercreme

Middelkoop is een rasechte Dutch designer, die naast tassen ook interieurs, meubels en andere design producten ontwerpt. Met recht kan My Paper Bag een van de meest bewuste tassenmerken van Europa genoemd worden. Bedacht met een reden, ontworpen door een Dutch designer. Gemaakt van ecologisch verantwoord buffelleer en geproduceerd door echt Fair trade Indiaas vakmanschap. My Paper Bag heeft een vaste plek veroverd bij vanbeeklederwaren.nl!

Online of in de winkel bestellen


Bestel My Paper Bag online en profiteer op dit moment van onze actie: bij aankoop van een My Paper Bag tas krijgt u gratis een potje onderhoud crème cadeau! Liever voelen, ruiken of uitproberen? Kom de MyPaperBag tassen bekijken in een van onze filialen in Zwolle.