Orbitkey 2.0

Maak van uw sleutelbos een functionele accessoire met Orbitkey

Om rinkelende en onoverzichtelijke sleutelbossen tegen te gaan, komt het merk Orbitkey met de oplossing. Met een van de uniek ontworpen sleuteletuis neem jij je sleutelbos in de toekomst op functionele, geruisloze en eveneens modieuze manier mee. 

Wat is er vernieuwd bij de Orbit Key 2.0?

Met de nieuwe uitvoering van Orbitkey, Premium Leather Orbitkey 2.0, transformeer jij je sleutelbos tot een compacte en georganiseerde sleutelhouder. Tot maximaal zeven sleutels zijn op een functionele manier te plaatsen in de houder, waardoor niet lang gezocht hoeft te worden naar de juiste sleutel. Aan de meegeleverde D-ring zijn je autosleutels of sleutels van groter formaat te bevestigen. Door het slankere design is de sleutelhouder gemakkelijk op te bergen in je tas en biedt het bescherming aan meerdere sleutels. Ongewenste krassen op het scherm van je telefoon en andere gladde oppervlakken worden voorkomen en gerinkel van je sleutelbos en uitpuilende zakken behoren niet meer tot de orde van de dag.

De Orbitkey 2.0 is vervaardigd van zacht soepel leer en gaat vanwege de gecoate randen en het gebruik van roestvrij staal langer mee. De sleutelhouder heeft een vergrendelingssysteem die bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid van het product. Het dubbel gestikte leer geeft de sleutelhouder een stijlvolle look en daarnaast is de Orbitkey verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor jij de Orbitkey aanpast aan je eigen stijl. Maak van je sleutelbos een slimme en stijlvolle accessoire met Orbitkey.

De geheel vernieuwde collectie Orbitkey 2.0 is zowel online als in de winkels bij Van Beek Lederwaren verkrijgbaar. Daarnaast zijn ook enkele handige accessoires als een flessenopener en USB sleutel aan te schaffen om je persoonlijke sleutelhouder van Orbitkey helemaal af te maken.