Mooie dames tassen

Oprichters Daphne Cuypers en Heidi Arts begonnen twee jaar geleden zonder ervaring, maar met veel passie het tassenlabel Bag2Bag. Als in- en verkoopcollega's in de vloerenbranche verbaasden zij zich over het gebrek aan mooie, praktische en vrouwelijke tassen voor een goede prijs.

Daphne Cuypers: "We besloten om ons eigen tassenlabel te maken om dames in iedere leeftijdscategorie, van de schoolgaande tiener tot de zakenvrouw en de oudere dame te bedienen."
 

Belangrijke leermomenten

"Na een jaar vonden we een goede producent in India en zijn we gestart met het ontwerpen. De eerste tassencollectie bleek niet aan alle praktische eisen voor een tas te voldoen, zoals een schouderband en overzichtelijke binnenvakken. Dit zijn leermomenten die je snel oppakt. De collecties die volgden voldoen zowel qua uiterlijk als functionaliteit aan alle eisen die een vrouw stelt aan een tas."

 

"Als in- en verkoopcollega's in de vloerenbranche verbaasden zij zich over het gebrek aan mooie, praktische en vrouwelijke tassen voor een goede prijs."

 

Bag2Bag in meer dan 150 verkooppunten

"De Bag2Bag tassen worden enorm goed ontvangen door detaillisten en consumenten. Het huidige aantal van 150 verkooppunten stijgt snel en het geeft ons enorm veel energie om kennis te maken met enthousiaste ondernemers. We reizen samen het land door om kennis te maken met nieuwe klanten zodat ook zij de gezichten achter Bag2Bag zien." Vanbeeklederwaren.nl is de eerste webshop met een grote collectie, en natuurlijk hebben ook de fysieke winkels in Zwolle, Kampen en Hoogeveen de Bag2Bag collecties in huis.
 

Tassencollectie voor hardwerkende vrouwen

Tassen kopen bij Van BeekDe tassencollectie geeft duidelijk de karakters van de twee hardwerkende ontwerpsters weer: "de Bag2Bag tassen zijn stoer maar ook vrouwelijk. De modellen bestaan geheel uit leer, veelal geruwd, van suède of huiden. De binnenzijde van iedere tas is daarnaast roze en bevat een hanger in de vorm van een bloem. Praktische details zijn belangrijk voor het tassenmerk.
 

Shopper en portemonnee

De ruime shoppers zijn goed georganiseerd middels overzichtelijke binnenvakken en bevat zowel een handvat als schouderband. De bijpassende bag2bag portemonnees bevatten naast functionele vakken voor geld en pasjes, ook ruimte voor een mobiele telefoon en een handig polsbandje.
 

Online Bag2bag sale bij Van Beek

Van Beek Lederwaren heeft regelmatig een online bag2bag sale in de webshop. Voor actuele uitverkoop kijk je bij de online tassen sale. Bag2bag prijzen De winkelverkoopprijzen variëren tussen de €39,95 tot maximaal €129,95.