DSTRT tassen

Het Nederlandse tassenmerk DSTRCT heeft oog voor functionaliteit, strak design en exclusiviteit. Door de functionaliteit van de tassen is het zeker dat uw huissleutels, portemonnee, telefoon en andere waardevolle spullen gemakkelijk kwijt kunt in een DSTRCT tas. De tassen van DSTRCT hebben een natuurlijke en stoere uitstraling door het veelvuldig gebruik van leer.
Vanaf de buitenkant is een mooie modieuze tas te zien, aan de binnenkant zitten echter vele verborgen vakjes en ritsjes, waar alle spullen veilig en geordend kunnen worden opgeborgen. De tassen zijn stevig, en dus gemaakt voor dagelijks gebruik.
Er is keuze uit verschillende collecties, deze zijn opgedeeld in Fashion DSTRCT, Financial DSTRCT en Business DSTRCT. De tassen van Fashion DSTRCT zijn modieus en geschikt voor dagelijks gebruik. Financial DSTRCT biedt keuze uit verschillende clutches en portemonnees die ruimte hebben voor losgeld en creditcards. Business DSTRCT heeft een uitgebreid assortiment in zakentassen met veel ruimte voor notitieblok, etui en laptop.

DSTRCT bij Van Beek Lederwaren

DSTRCT is gevestigd in Brabant, wat jarenlang het epicentrum van de Europese leerindustrie was. Doordat de tassen en portemonnees van DSTRCT handgemaakt zijn, herstellen zij dit oude ambacht weer. Het bedrijf is trots op de provincie Brabant, en vind het belangrijk om de traditie van handgemaakte lederen tassen in leven te houden.
DSTRCT vindt het hebben van de beste leerlooierijen en fabrikanten belangrijk, en reist daarom heel de wereld rond voor het vinden van producenten. Bij het selecteren van een producent letten zij op kwaliteitsleder, maar wat ook van belang is zijn de leefomstandigheden van het personeel dat meewerkt aan de productie van de tassen.
Er zijn vele verschillende soorten DSTRCT tassen verkrijgbaar bij Van Beek Lederwaren, zoals modieuze tassen, zakentassen en portemonnees. Deze zijn te bestellen via de webshop, of te bekijken en te koop in een van de filialen in Zwolle of Kampen. Ook als u meer advies nodig heeft over een bepaald soort tas staat Van Beek Lederwaren voor u klaar.

Wacht niet langer en bestel snel uw eigen DSTRCT tas!