schooltassen dakine, herschel en Myomy

Beek to school

De zomer is officieel nog niet begonnen. Toch is het nieuwe schooljaar dichterbij dan je denkt. En dus kun je maar beter snel beginnen met de voorbereidingen. Want naast een agenda heb je nog veel meer nieuwe schoolspullen nodig. Een etui om al je pennen en potloden in op te bergen, een stapel nieuwe schriften en uiteraard een nieuwe schooltas.

En voor jouw nieuwste schooltas kun je bij ons terecht. Want ons assortiment is sinds kort uitgebreid met de nieuwste collecties. Van rugzakken van Herschel tot de pracktische en sterke rugzakken van Dakine en de iconische paper bags van MYOMY.

Herschel rugzakken

De nieuwste collectie rugzakken van Herschel Supply Co is binnen bij ons. Het Canadese merk werd in 2009 opgericht door de twee broers Jamie en Lyndon Comack. Oog voor detail, een vintage uitstraling en tijdloze en stijlvolle tassen is waar het merk voor staat. Elke tas van het Canadese merk is een combinatie van kwaliteit, stijl en functionaliteit. De Herschel rugzakken zijn daarom zeer geschikt als schooltas. De verschillende maten, kleuren en vormen maken elke Herschel tas uniek. Bezoek onze webshop om de nieuwste collectie rugzakken van Herschel te zien.

Dakine

Dakine heeft heel veel tassen in het assortiment. En bijna al deze tassen zijn geschikt als schooltas. Zorg ervoor dat al je boeken, mappen, schriften en overige schoolattributen georganiseerd worden in een schooltas van Dakine. Dankzij de brede en stevige schouderbanden heeft de tas een hoog draagcomfort. Door de verschillende formaten van de tassen zit er altijd een passend exemplaar voor jou bij. En door de talloze kleuren en printjes is je schooltas nooit saai. Extra pluspunt: dankzij de bijpassende etuis, portemonnees en petten zorg je dat je met Dakine voorbereid het nieuwe schooljaar in gaat.

MYOMY

De fairtrade designs van MYOMY zijn geïnspireers op iconische voorwerpen uit ons dagelijks leven. Kwaliteit van duurzame materialen in combinatie met het unieke en iconische ontwerp worden al sinds het eerste ontwerp, de MY PAPER BAG, gehanteerd. De tassen worden met liefde gemaakt en bewerkt en vertellen allen een eigen en uniek verhaal. Bij ons in het assortiment vind je de nieuwste collectie tassen van MYOMY. Van handige shoppers tot de mooiste handtassen en meest handige schooltassen. Want de tassen van MYOMY zijn naast mooi ook nog eens functioneel. Of de vakantie al is begonnen of niet, de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar kunnen beginnen. Kies een mooie schooltas die bij jou past en steel de show.