Menu
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

MYOMY, Design én Duurzaam

8 sep. 2017 12:13:42

MYOMY Duurzaamheid

Tegenwoordig is duurzaamheid een producteigenschap dat steeds meer populariteit krijgt, dit is ook terug te zien in het toenemende aanbod van duurzame producten. Duurzaamheid is ook niet tot één markt te beperken maar is een heel breed begrip en kan in bijna elke markt een thuis vinden. Als je een willekeurig woord intikt bij Google met ‘duurzaam’ erachter, is de kant groot dat er iets uitkomt waar je wat aan hebt. Voor veel mensen is duurzaamheid al erg belangrijk en ook steeds meer mensen hechten waarde aan duurzame producten. MYOMY is een goed voorbeeld van een duurzame fabrikant, zij hechten veel waarde aan duurzaamheid.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker


Steeds vaker zie je duurzame merken die heel bekend worden. Dit omdat recentelijk steeds meer mensen het belangrijk vinden dat de arbeiders ook eerlijk behandeld zijn. Door de stijgende populariteit van duurzaamheid worden veel duurzame merken erg bekend en deze worden ook erg ...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Gerjan Schoemaker

Geplaatst in Nieuws door Gerjan Schoemaker

rimowa koffers

Het inchecken van bagage kan de oorzaak zijn van veel stress tijdens het reizen. Op Schiphol moet men voor het inchecken bij de balie vaak 3 uur van te voren aanwezig zijn. Als dit niet lukt, wordt op tijd inchecken al snel een probleem. Ook zijn er vaak lange wachtrijen bij de incheckbalie, waardoor frustraties hoog kunnen oplopen. Technologie zich ontwikkeld tegenwoordig zo snel, dat hier nu ook een oplossing op gevonden is door de Duitse bagagefabrikant Rimowa. Deze Duitse bagagegigant staat voor het samenkomen van handwerk en hightech. Rimowa is al vele jaren vooruitstrevend in de ontwikkeling van bagage. Ze vinden constant nieuwe snufjes uit om het de reiziger makkelijker te maken. Recentelijk heeft het merk ook de aandacht getrokken van Louis Vuitton, waardoor Rimowa uiteindelijk aan het portfolio van Louis Vuitton is toegevoegd. Wel blijft de directeur van Rimowa, Dieter Morszeck nog steeds actief in de ontwikkeling van nieuwe in...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Gerjan SchoemakerMeer dan 250 meter lang is de catwalk die zaterdag 15 april gebruikt wordt om de nieuwste voorjaarsmode te showen. Winkeliersvereniging Het Eiland en een zestal ondernemers uit het Weeshuisgebied uit Zwolle slaan de handen ineen om een uniek modespektakel neer te zetten!

Beleven

Om zo’n lange catwalk interessant te houden starten de modellen steeds vanaf verschillende tijden. Dit betekent dat er continue modellen op de rode loper zich bewegen, je telkens weer verrast wordt en zelfs oog in oog komt te staan met deze modellen die de mooiste fashion dragen. Fashion voor jong, oud en alles daar tussen in. De rode loper doet ook twee pleinen aan, het plein voor Waanders en het plein voor Pistache. Daar is van alles te beleven, voor kinderen, voor de ouders, voor iedereen. Er is muziek van DJ’s, er zijn hapjes en drankjes, voor de kinderen zijn er speelmogelijkheden en entertainment. Er is van alles te beleven, loop gerust een stukje mee over...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Gerjan Schoemaker

DSTRCT Hippe exclusieve tassen

9 mrt. 2017 15:09:20

My Paperbag tassen

Het Nederlandse tassenmerk DSTRCT heeft oog voor functionaliteit, strak design en exclusiviteit. Door de functionaliteit van de tassen is het zeker dat uw huissleutels, portemonnee, telefoon en andere waardevolle spullen gemakkelijk kwijt kunt in een DSTRCT tas. De tassen van DSTRCT hebben een natuurlijke en stoere uitstraling door het veelvuldig gebruik van leer.
Vanaf de buitenkant is een mooie modieuze tas te zien, aan de binnenkant zitten echter vele verborgen vakjes en ritsjes, waar alle spullen veilig en geordend kunnen worden opgeborgen. De tassen zijn stevig, en dus gemaakt voor dagelijks gebruik.
Er is keuze uit verschillende collecties, deze zijn opgedeeld in Fashion DSTRCT, Financial DSTRCT en Business DSTRCT. De tassen van Fashion DSTRCT zijn modieus en geschikt voor dagelijks gebruik. Financial DSTRCT biedt keuze uit verschillende clutches en portemonnees die ruimte hebben voor losgeld en creditcards. Business DSTRCT heef...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Dennis AkkermanIn 2015 raakten 23,1 miljoen reizigers tijdelijk of permanent hun bagage kwijt. Van deze 23,1 miljoen bagagestukken werd de meerderheid binnen 48 uur bij de eigenaar terug bezorgd. Helaas is er nog steeds 6% van alle bagage die nooit meer boven water zal komen. Om deze reden zijn Samsonite en Vodafone zeer trots op de presentatie van Track&Go tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Deze beurs staat bekend als de grootste bijeenkomst voor de mobiele industrie in Europa, en brengt verschillende telefoon providers, software bedrijven en ontwikkelaars van elektronica bij elkaar samen.

Verloren bagage is de grootste nachtmerrie van elke reiziger. Samsonite is al meer dan 100 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve technologieën voor het reizen, en richt zich ook op het oplossen van de problemen die komen kijken bij verloren bagage. Om deze reden is het ontwikkelingsteam van Samsonite druk bezig om alle nieuwe bewegingen te v...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Dennis Akkerman

My Paperbag tassen

MY PAPER BAG staat bekend als een designklassieker dat geïnspireerd is door de papieren tas. De meerwaarde en schoonheid heeft de tas vooral te danken aan haar uitvoering in duurzaam en ecologisch gelooid leer. Het productieproces is bovendien geheel fairtrade. Na aankoop van een MY PAPER BAG draag je dus ook bij aan betere leefomstandigheden voor mensen, dieren en onze aardbol.

Geschiedenis
Het begon allemaal jaren geleden. Ramón Middelkoop, ontwerper van MY PAPER BAG, zat in de tram. Daar trof hij een zwerver met een papieren tas. De tas was vaak gebruikt, waardoor veel omstanders in de tram er niet fris opkeken. Ramon, echter, zag juist meerwaarde en schoonheid in deze papieren tas, juist omdat deze zo vaak gebruikt was. Dit was reden genoeg voor hem om een tas te ontwerpen uitgevoerd in duurzaam en ecologisch gelooid leer. MY PAPER BAG ontstond.

MY PAPER BAG
Inmiddels is MY PAPER BAG in meer dan 230 winkels te koop en hebben meer dan ...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Dennis Akkerman

My Paperbag tassen

De 3e editie van de Dutch Sustainable Fashion Week (DSFW) is vandaag weer van start gegaan. Van 7 t/m 16 oktober worden verschillende duurzame modemerken landelijk onder de aandacht worden gebracht tijdens de DSFW en de My Paperbag is hierbij natuurlijk onmisbaar!

#DSFW

De DSFW is vandaag van start gegaan. Tijdens deze 3e editie wordt er wederom in circa 400 winkels aandacht gevraagd voor duurzame mode. Tijdens de week vinden er door heel Nederland diverse events plaats, zoals modeshows en exposities. Consumenten kunnen ook meedoen aan speciale shopping routes, workshops en kledingruilevents. Bezoek de website voor een overzicht van alle activiteiten of blijf up to date met #DSFW via social media.

My Paperbag

Van Beek Lederwaren doet dit jaar voor het eerst mee aan de DSFW en zet daarbij de My Paperbag van het merk MyOMy in de spotlights. De tassen van MyOMy dragen allemaal bij aan een betere wereld en zijn stuk voor stuk Dutch Design. Een...Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Dennis Akkerman

Rimowa overgenomen door LVMH

4 okt. 2016 16:28:18

Rimowa koffers

2e grote overname in internationale wereld van luxe bagageproducenten

Multinational en Franse producent van luxeproducten LVMH (Louis Vuitton Moët Hennesy) maakte vandaag bekend een aandeel van 80 procent te hebben genomen in de Duitse kofferfabrikant Rimowa. Na de overname van Tumi door Samsonite de tweede grote internationale overname.

Rimowa is hiermee het eerste Duitse merk dat aan de LVMH collectie wordt toegevoegd. Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste schakel in Europa dat staat voor innovatie en kwalitatief hoogwaardige reis producten. Zo heeft het onder meer in samenwerking met Lufthansa een innovatieve koffer ontworpen met een elektronische tag die verbonden kan worden aan een smartphone, de eerste in de markt.

Alexandre Arnault, de zoon van de LVMH- topman Bernard Arnault, gaat de dagelijkse leiding van Rimowa van Dieter Morszeck, de kleinzoon van de oprichters van Rimowa overnemen. Morszeck blijft werkzaam bij Rimo...Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Gerjan Schoemaker

Samsonite Prodigy

21 jul. 2016 14:07:00

Samsonite koffers

 

Deze sportieve en toch zakelijke serie van Samsonite is ontwikkeld voor de moderne zakenman/vrouw. Met een Prodigy koffer passeert u snel alle veiligheidscontroles op de luchthaven en hoeft u niet meer te wachten op uw bagage. De Prodigy koffers voldoen aan alle eisen voor handbagage en zijn daarom perfect voor korte vakanties of zakenreisjes.

Uw laptop, reisdocumenten en andere zakelijke items zijn snel bij de hand met het handige voorvak en stuntelen met uw handbagage is vanaf nu verleden tijd. Het voorvak is als ware verzonken en valt hierdoor minder op. In het voorvak is een gewatteerde tablet- en laptopvak aangebracht en is er een zak voor vochtige spullen aanwezig.

De koffers zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, gold en wit. Tevens zijn vervaardigd uit 100% duurzaam polycarbonaat met textuur. De koffers hebben elegante en stijlvolle kleuren en soepel rollende dubbele wielen. De stijlvolle handvatten maken de koffers helemaal af. ...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Kristin Vasse
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5