Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 alt=

Secrid heeft haar nieuwe 2019 collectie geiintroduceerd. Wie heeft er tegenwoordig nog losse euro’s in zijn portemonnee? Dat zijn er vaak maar weinig. De meesten gebruiken simpelweg een betaalpas of creditcard om een betaling te voldoen. De Secrid portemonnees zijn een stijlvolle en handige oplossing voor al uw pasjes. De superdunne cardprotector is een stijlvolle verschijning en berg maximaal zes pasjes op.

Bekijk hier onze nieuwe 2019 collectie en verwen u zelf of een bekende met zo'n fraaie en handige Secrid Miniwallet, Slimwallet of Twinwallet.

Het Nederlandse merk heeft een net de nieuwe voorjaar 2019 collectie uitgebracht met nieuwe leersoorten, kleuren en prints.

Afgezien van het stijlvolle design zijn de Secrid kaarthouders ook nog is erg veilig. Een RFID-kaart (zoals OV-chipkaart, nieuwe creditcards en toegangskaarten) maakt door verschillende chips en antennes draadloze communicatie mogelijk maken. Helaas kunnen deze RFID-kaarten...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Maarten van Beek

De Bellingas kofferactie

30 okt. 2018 16:57:00

De Bellingas

De Bellingas Kofferactie

Vandaag hadden wij de familie Bellinga op visite. Deze bekende Youtube familie uit Zwolle kwam koffers uitzoeken voor hun vakantie.

Samsonite koffers

De keus viel al snel op de mooie koffers van Samsonite, voor ieder van de familie een mooie koffer in de juiste maat en kleur. Carlijn en Pepijn kwamen ook nog nog even kijken op de Grote Markt. Na een leuke uitleg en een mooie Blog kan de familie Bellinga op vakantie.

Geplaatst in Nieuws door Dennis Akkerman

Ben jij al klaar voor de vakantie

3 jul. 2018 16:27:00

Bagage meenemen op vakantie

Inpaktips voor alle reizen - Je Samsonite koffer goed inpakken

Geplaatst in Nieuws door Dennis Akkerman

Beek to school

15 jun. 2018 16:57:19

schooltassen dakine, herschel en Myomy

Beek to school

De zomer is officieel nog niet begonnen. Toch is het nieuwe schooljaar dichterbij dan je denkt. En dus kun je maar beter snel beginnen met de voorbereidingen. Want naast een agenda heb je nog veel meer nieuwe schoolspullen nodig. Een etui om al je pennen en potloden in op te bergen, een stapel nieuwe schriften en uiteraard een nieuwe schooltas.

En voor jouw nieuwste schooltas kun je bij ons terecht. Want ons assortiment is sinds kort uitgebreid met de nieuwste collecties. Van rugzakken van Herschel tot de pracktische en sterke rugzakken van Dakine en de iconische paper bags van MYOMY.

Herschel rugzakken

De nieuwste collectie rugzakken van Herschel Supply Co is binnen bij ons. Het Canadese merk werd in 2009 opgericht door de twee broers Jamie en Lyndon Comack. Oog voor detail, een vintage uitstraling en tijdloze en stijlvolle tassen is waar het merk voor staat. Elke tas van het Canadese merk is een combinatie van kwaliteit, st...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Dennis Akkerman

Claudio Ferrici tassen, nieuwe collectie 2018

Nieuwe kleurrijke voorjaarscollectie van Claudio Ferrici

Het warme weer laat nog even op zich wachten, maar tassenlabel Claudio Ferrici komt met een gloednieuwe voorjaarscollectie. Boordevol prachtige tassen in mooie kleuren. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van nieuwe tassen en wil je graag het nieuwe seizoen ingaan met een modieuze tas? Lees dan snel verder en ontdek de nieuwe collectie van Claudio Ferrici.

Over Claudio Ferrici

Claudio Ferrici is een tassenmerk die wereldwijde bekendheid heeft met haar elegante tassen, etuis en portemonnees. Laat u niet misleiden door de Italiaanse naam, want het merk is ruim 30 jaar geleden opgericht door gebroeders van Gils uit ons eigen koude kikkerlandje. De naam Claudio Ferrici verwijst naar het Italiaanse Toscane, waar het leer voor de tassen op natuurlijke wijze gelooid wordt. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een volwaardig modemerk met exportlanden in heel Europa.

Bij Claudio Ferri...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Gerjan Schoemaker

Trotseer de regen met Rains

15 nov. 2017 15:21:40

Rains

Lees hier onze Blogs

Praktisch, stijlvol en duurzaam: Rains

Van Beek Lederwaren breidt het brede assortiment uit met de nieuwe Rains collectie en speelt hiermee in op de hippe nieuwe trend: regenjassen. De regenjassen van dit internationale topmerk zijn verheven tot een waar mode-item, waardoor u de regen trotseert in stijl. Dit functionele fashion item is onmisbaar in de garderobe van de modebewuste avonturier en past binnen een hippe urban lifestyle.

Over Rains

Het in Denemarken in 2012 opgerichte merk Rains is gespecialiseerd in het maken van unieke regenkleding. Geïnspireerd door het Scandinavische weer en design zijn de eenvoudige rubberen regenjassen in een geheel nieuwe versie gestoken, waardoor naar buiten gaan in de regen een nieuwe dimensie krijgt. De naam Rains omvat het concept van het merk op alleszeggende wijze, waarin de focus ligt op eenvoud en doelgerichtheid. Het doel van dit merk is het ontwikkelen van moderne en comforta...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Van Beek Lederwaren

Orbitkey 2.0

Maak van uw sleutelbos een functionele accessoire met Orbitkey

Om rinkelende en onoverzichtelijke sleutelbossen tegen te gaan, komt het merk Orbitkey met de oplossing. Met een van de uniek ontworpen sleuteletuis neem jij je sleutelbos in de toekomst op functionele, geruisloze en eveneens modieuze manier mee. 

Wat is er vernieuwd bij de Orbit Key 2.0?

Met de nieuwe uitvoering van Orbitkey, Premium Leather Orbitkey 2.0, transformeer jij je sleutelbos tot een compacte en georganiseerde sleutelhouder. Tot maximaal zeven sleutels zijn op een functionele manier te plaatsen in de houder, waardoor niet lang gezocht hoeft te worden naar de juiste sleutel. Aan de meegeleverde D-ring zijn je autosleutels of sleutels van groter formaat te bevestigen. Door het slankere design is de sleutelhouder gemakkelijk op te bergen in je tas en biedt het bescherming aan meerdere sleutels. Ongewenste krassen op het scherm van je telefoon en andere gladde oppervlakk...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Gerjan Schoemaker

MYOMY, Design én Duurzaam

8 sep. 2017 12:13:42

MYOMY Duurzaamheid

Duurzame tassen van Myomy

Tegenwoordig is duurzaamheid een producteigenschap dat steeds meer populariteit krijgt, dit is ook terug te zien in het toenemende aanbod van duurzame producten. Duurzaamheid is ook niet tot één markt te beperken maar is een heel breed begrip en kan in bijna elke markt een thuis vinden. Als je een willekeurig woord intikt bij Google met ‘duurzaam’ erachter, is de kant groot dat er iets uitkomt waar je wat aan hebt. Voor veel mensen is duurzaamheid al erg belangrijk en ook steeds meer mensen hechten waarde aan duurzame producten. MYOMY is een goed voorbeeld van een duurzame fabrikant, zij hechten veel waarde aan duurzaamheid.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker


Steeds vaker zie je duurzame merken die heel bekend worden. Dit omdat recentelijk steeds meer mensen het belangrijk vinden dat de arbeiders ook eerlijk behandeld zijn. Door de stijgende populariteit van duurzaamheid worden veel duurzame merken erg beken...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Gerjan Schoemaker

rimowa koffers

Reizen met Rimowa koffers met E-Tag

Het inchecken van bagage kan de oorzaak zijn van veel stress tijdens het reizen. Op Schiphol moet men voor het inchecken bij de balie vaak 3 uur van te voren aanwezig zijn. Als dit niet lukt, wordt op tijd inchecken al snel een probleem. Ook zijn er vaak lange wachtrijen bij de incheckbalie, waardoor frustraties hoog kunnen oplopen. Technologie zich ontwikkeld tegenwoordig zo snel, dat hier nu ook een oplossing op gevonden is door de Duitse bagagefabrikant Rimowa. Deze Duitse bagagegigant staat voor het samenkomen van handwerk en hightech. Rimowa is al vele jaren vooruitstrevend in de ontwikkeling van bagage. Ze vinden constant nieuwe snufjes uit om het de reiziger makkelijker te maken. Recentelijk heeft het merk ook de aandacht getrokken van Louis Vuitton, waardoor Rimowa uiteindelijk aan het portfolio van Louis Vuitton is toegevoegd. Wel blijft de directeur van Rimowa, Dieter Morszeck nog steeds acti...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Gerjan Schoemaker

Welkom op de langste Catwalk in Zwolle

Catwalk in Zwolle

De langste Catwalk van Zwolle!

Meer dan 250 meter lang is de catwalk die zaterdag 15 april gebruikt wordt om de nieuwste voorjaarsmode te showen. Winkeliersvereniging Het Eiland en een zestal ondernemers uit het Weeshuisgebied uit Zwolle slaan de handen ineen om een uniek modespektakel neer te zetten!

Beleven

Om zo’n lange catwalk interessant te houden starten de modellen steeds vanaf verschillende tijden. Dit betekent dat er continue modellen op de rode loper zich bewegen, je telkens weer verrast wordt en zelfs oog in oog komt te staan met deze modellen die de mooiste fashion dragen. Fashion voor jong, oud en alles daar tussen in. De rode loper doet ook twee pleinen aan, het plein voor Waanders en het plein voor Pistache. Daar is van alles te beleven, voor kinderen, voor de ouders, voor iedereen. Er is muziek van DJ’s, er zijn hapjes en drankjes, voor de kinderen zijn er speelmogelijkheden en enterta...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Gerjan Schoemaker
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5