Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Andersen

Andersen boodschapkarren en shopping trolleys kopen

Al meer dan 50 jaar produceert Andersen shopping trolleys. Dit familie bedrijf bevindt zich in het noorden van Duitsland, waar kwaliteit en innovatie een nog steeds zeer belangrijke rol spelen in het gehele productie proces.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Duitse kwaliteit

Andersen is de Duitse specialist in boodschapkarren en trolleys! Deze boodschapkarren zijn zeer gemakkelijk en praktisch in gebruik en staan bekend om hun kwaliteit en daardoor een lange levensduur. Voor een sterke en praktische boodschapkar bent u met Andersen bij vanbeeklederwaren.nl daarom aan het juiste adres!

Geschiedenis Andersen

Het merk Andersen werd ruim 55 jaar geleden opgericht door de familie Andersen. De producten werden in het eerste begin volledig met de hand gebogen, gezaagd en geniet in de paardenstallen van de vader van Andersen jr. Al snel groeide het bedrijf zeer hard, en was het echtpaar genoodzaakt personeel in dienst te nemen. Al in 1962 werd de eerste fabriek in Satrup in gebruik genomen. Tegenwoordig heeft het merk een enorme fabriek in Satrup, worden de karren nog steeds in Duitsland gemaakt en is de export naar andere landen in Europa stegen tot boven de 40%.

Andersen boodschapkarren

De boodschapkarren zijn stuk voor stuk zeer praktisch en functioneel in gebruik. Vele modellen zijn voorzien van o.a. vriesvakken, extra ritsvakken, en of fiets-koppelingen. Bovendien zijn de meeste karretjes lichtgewicht, een eerste vereiste van deze tijd! Aangezien de tassen tegenwoordig ook gemaakt worden van de modernste materialen en kleuren worden ze steeds meer verkocht aan zowel jong als oud. Bent u ondertussen ook overtuigd? Kom dan snel kijken in een van onze filialen of kijk snel verder online. Blijf niet sjouwen met die zware boodschappen, maar denk een keer aan u zelf en koop een moderne boodschapkar.

Andersen bij vanbeeklederwaren.nl

Van Beek Lederwaren heeft vele modellen en verschillende kleuren Andersen boodschapkarren in de collectie. Via de website zijn deze heel gemakkelijk en snel bestelbaar en bovendien worden ze gratis bij u thuis bezorgd! Kunt u, uw specifieke Andersen boodschapkar niet bij ons vinden? Neem dan contact met ons op, wij bestellen zeer regelmatig en kunnen daarom veel meer Andersen producten voor u leveren dan wij zelf op voorraad hebben. Vraag hier vrijblijvend onze bestel-mogelijkheden.

Garantie Andersen boodschapkarren

Wij zijn al vele jaren officieel dealer van Andersen, voor alle service, onderdelen en extra (fiets) accessoires kunt u ook bij ons terecht. Op alle Andersen zit minimaal 2 jaar fabrieksgarantie!