Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Adax
ADAX is opgericht in 1982 in Denemarken door Eugen Silfen. Adax tassen koopt u bij Van Beek Lederwaren. Perfecte kwaliteit en snelle levering. Kom langs in onze winkel of bestel 24/7 online!

per pagina

per pagina

Adax kopen

Met een Adax tas kies je niet alleen voor gemak en comfort, maar heb je ook gelijk een mode item waarmee je voor loopt op je omgeving. Adax tassen zijn erg hip en trendy. Het Scandinavische merk laat menig vrouwenhart sneller kloppen. Bent u op zoek naar zo’n trendy handtas of schoudertas, kijk dan snel in de online Adax shop van Van Beek Lederwaren.

Scandinavische schoonheid

Adax is Scandinavisch merk wat zijn oorsprong vindt in Denemarken. Adax heeft ook dit jaar weer een unieke collectie samengesteld, die te bewonderen is in de online shop van Van Beek Lederwaren. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van deze Deense tassen. Bestel je voor meer dan 47 euro aan Adax tassen dan verzenden wij de producten ook nog eens gratis naar je. Van Beek Lederwaren heeft meer dan 80 jaar ervaring en kan u uitstekend adviseren over de laatste trends op modegebied.