Gratis verzending vanaf 47,- in NL
 75 jaar ervaring, dus zekerheid voor u!
Winkelwagen - totaal : € 0,00

Samsonite

Samsonite

Samsonite koffer of tas kopen?

Samsonite is één van de oudste bagagemerken ter wereld en heeft een meer dan honderdjarige geschiedenis in stevige en innovatieve kwaliteitskoffers. Samsonite is marktleider, wat vooral komt door de constante drang binnen het bedrijf om vernieuwend te zijn en topkwaliteit te leveren. Het assortiment dat Van Beek Lederwaren u te bieden heeft, is riant en bestaat naast Samsonite koffers uit bijvoorbeeld reistassen, rugzakken en businesstassen.

Bekende Samsonite series zijn:

Samsonite Aeris, Samsonite Firelite , Samsonite Cosmolite , Samsonite S-Cure , Samsonite Pro DLX 4 , Samsonite X-Blade , Samsonite F-Lite Young , Samsonite All Direxions

Nieuwe Samsonite series zijn:

Samsonite Lite-Locked, Samsonite Lite-Cube , Samsonite Ultimocabin, Samsonite Lite Biz, Samsonite Xylem PC

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Samsonite kopen Direct online Samsonite bestellen. Gratis verzending Merk boven 47 euro.

Samsonite bestellen bij Van Beek Lederwaren. Zeer goede kwaliteit Samsonite kopen van de beste merken zoals: Samsonite Samsonite, American Tourister Samsonite. Kijk ook regelmatig op onze aanbiedingen pagina voor een aanbieding Samsonite of korting op een merk Samsonite. We hebben leren Samsonite en Merk gemaakt van andere materialen. Maar natuurlijk ook voor andere merk Merk of andere leren artikelen. U kunt online Samsonite kopen in onze webshop, maar u kunt er ook voor kiezen om deze af te halen in onze winkels in Hoogeveen, Kampen of Zwolle.